Työpeili

Lue Työpeili -kirja Heijastuksia Työpeili-ryhmien yrittäjävertaisuudesta!

Työpeilin päätösseminaari järjestettiin tiistaina 1.12.2020 Teamsin kautta Pripolin Ajatus-salissa

Iltapäivä oli antoisa ohjelmaltaan ja päättyi rentoon yhteistanssiin Kati Koiviston johdolla!

Projektipäällikkö Kaarina Latostenmaa kertoi Työpeili-hankkeen saavutuksista ja tulevasta ohjaajakoulutuksesta, Anne Jortikka Satakunnan ELYstä  Ajankohtaista kustannustuesta ja TYÖ2020 -hankkeesta, Mikko Hannula Kaakkois-Suomen ELYstä puhui mm. PK-yrittäjien kipupisteet ja digitarpeet ja Terhi Tevameri Varsinais-Suomen TE-toimistosta kertoi Ajankohtaista sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalta.

Kuvassa Marika Raitaniemi puh. 040 701 4578 ja yrittäjä Sari Heino Antin kukasta.


Uusi Työpeili-ohjaajakoulutus alkaa tammikuussa. Lue esite tästä!

Ensimmäiset Työpeili-ohjaajat löydät tästä. Ota rohkeasti yhteyttä!


Työpeili-ryhmästä saat apua jaksamiseen ja potkua yrittämiseen

• Työpeili-ryhmät ovat mikro- ja yksinyrittäjille suunnattua yrittäjyyttä tukevaa toimintaa. Noin kerran kuussa kokoontuva ryhmä määrittelee itse oman toimintansa suunnan. Ryhmän vetäjänä toimiva Työpeili-ohjaaja on tässä tukena.

• Ryhmien toiveiden pohjalta pidetään asiantuntijatilaisuuksia. Nämä antavat inspiraatiota ryhmissä tapahtuvaan pohdintaan ja oppimiseen. Työpeiliin kuuluu myös hyvinvointia lisäävä toiminta.

• Ryhmät on suunnattu kaikkien alojen yksin- ja mikroyrittäjille. Tutustu kirjaan Työpeili heijastuksia

• Kysy lisää Työpeili-ryhmästä ja Työpeiliohjaaja-koulutuksesta: kaarina.latostenmaa@samk.fi, 0447103662 tai hannele.tuomainen@samk.fi,  044 710 3386

Voit tulostaa esitteen Työpeili-esite ryhmään tuleville yrittäjille 2020


Työpeili-hanke (2017-2020, ESR) on käynnistynyt elokuussa 2017. Työpeilissä kehitetään reflektoivan kehittymisen vertaisryhmämalli mikro- ja pienyrityksille. Toive uudelle

ryhmäyrityspalvelulle on noussut Foorumix-hankkeessa (2015-2018, ESR) sekä kumppaneiden ja yritysten kanssa keskustellessa.

Lue lisää hankkeesta.